Tatil Kredisi ve Şartları Nedir?

Genellikle yaz dönemlerinde oldukça rağbet gören bir ihtiyaç kredisi çeşidi olan tatil kredisi, esnek şartları ve kolay başvurusu ile, birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. Tatil bütçesine destek ya da direkt olarak tatil harcamaları için başvurulan tatil kredisi, birçok banka tarafından sunulmakta olan bir ihtiyaç kredisi çeşididir. Tatil kredisine nasıl başvurulur? Tatil kredisi şartları nelerdir? Öğrenmek istiyorsanız, yazılarımızda aradığınız cevapları bulabilirsiniz.

Tatil Kredisi Başvuru Şartları

 Tatil kredisi başvuru şartları, bireysel kredi şartlarından pek de farklı değildir. Bankalar tatil kredisini dönemsel olarak değiştirmeden yaz kış vermektedirler ki, termal ve kültür tatilleri için de bu tatil kredisi oldukça rağbet görmektedir. Tatil kredisi başvurusu için gereken şartlar; 18 yaşını doldurmuş olmanız, sigortanızın olması ve belgelenebilir düzenli gelire sahip olmanız gerekmektedir. Sigortanızın en az 3 aydır devam ediyor olması ve kredi puanınızın risksiz aralıkta yer alması da, gereken şartlardandır. Tatil kredisinden faydalanmak için, şubeye gitmenize hiç de gerek yok. İnternet bankacılığı ile dijital ortamdan başvurunuzu yapabilirsiniz. Banka tarafından en kısa sürede olumlu olumsuz dönüş gelecektir. Kredinizin onaylanması durumunda mevzu bahis meblağ, vadesiz hesabınıza aktarılır ve tatil planlamalarınızı gerçekleştirmeye başlayabilirsiniz.

 Tatil kredisi de bir nevi ihtiyaç kredisi olduğundan dolayı, tatil kredisi hesaplamaları ihtiyaç kredisi adı altında yapılmaktadır. Tatil kredisi hesaplamaları ve tatil kredisi veren bankalar için müşterisi olduğunuz bankanın ihtiyaç kredisi bölümü ile görüşebilirsiniz. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir