Albaraka Türk Katılım Bankası

Albaraka Türk

Albaraka Türk, faizsiz bankacılık anlayışını benimsemiş olup, müşteri memnuniyetini üst düzeyde tutmayı hedefleyerek çalışmalarını yürütmektedir. Bu kapsamda müşterilerine pek çok imkan sunmakla birlikte, geleceğin bankacılık anlayışının faizsiz olarak ilerlemesinde de öncü olmaktadır. Albaraka Türk Katılım Bankası’nın hizmetleri bireysel hizmetler ve kurumsal hizmetler olmak üzere iki ana başlıkta toplanmaktadır.

Albaraka Türk Katılım Bankası İletişim

Albaraka Türk katılım bankası teknolojik gelişmelerin ışığında bilişim hizmetlerini de geliştirmeye devam etmektedir. Bu kapsamda bulunan iletişim hizmetlerinden biri olan Albaraka Türk Katılım Bankası telefon bankacılığı ile pek çok işlemi banka şubesine gitmeden gerçekleştirmek mümkün olmaktadır. Bireysel telefon bankacılığı için 0 850 222 5 666 ya da 444 5 666’yı, kurumsal telefon bankacılığı için 0850 222 555 6’yı arayarak işlem yapılabilmektedir.

Albaraka Türk Katılım Bankası internet bankacılığı işlemleri için www.albaraka.com.tr adresinden kurumsal ya da bireysel seçim yapıp kullanıcı adı ve şifre girerek sisteme giriş yapılabilmektedir.

Albaraka Türk Katılım Bankası iletişim formu üzerinden de bilgi talebi, teşekkür ve öneriler iletilebilmektedir. Forma www.albaraka.com.tr/iletisim-formu.aspx adresinden ulaşılabilir.

[toggle title=”Müşteri Temsilcisine Direk Bağlanma”]Albaraka Türk Katılım Bankası müşteri temsilcisine direkt bağlanma işlemi, 0850 222 5 ve ya 666 444 5 666 numaralı hatlar üzerinden mümkün olmaktadır. Telesekreter çıktıktan sonra 0 tuşuna basılmalıdır. En kısa sürede uzman müşteri temsilcisine bağlanarak işlemler gerçekleştirilebilmektedir. Müşteri hizmetlerine daha kısa sürede bağlanabilmek için, bankada kayıtlı bulunan güncel telefon numarası üzerinden aramaların gerçekleştirilmesi gerekmektedir.[/toggle]

[toggle title=”Telefon No Güncelleme”]Albaraka Türk Katılım Bankası telefon numarası güncelleme işlemi sadece bankanın şubeleri üzerinden gerçekleştirilebilmektedir. Bankanın en yakın şubesine giderek banka çalışanlarına talebin iletilmesi gerekmektedir. Yapılmak istenilen işlemin aktarımı sağlandığında, gerekli yönlendirmeler ile müşteriler işlemlerini tamamlayabilmektedir. Güncel telefon numarasının değişimi en kısa sürede gerçekleşecektir.[/toggle]

[toggle title=”Adres Bilgileri Güncelleme”]Albaraka Türk Katılım Bankası adres bilgileri güncelleme işlemi için, internet bankacılığı üzerinden sisteme giriş yaparak kart bilgi değişikli sekmesinden ekstre adres değişikliği yapılabilmektedir.  Ayrıca banka şubelerine gidilerek de bireysel hizmetlerden adres değişikliği talebi iletilebilmektedir. Banka çalışanları gerekli yönlendirmeleri yapıp, en kısa sürede işlemin sonuçlanmasını sağlamaktadır.[/toggle]

Albaraka Türk Katılım Bankası Kredi Faiz Oranları 2020

Albaraka Türk Katılım Bankası kredi faiz oranları 2020, faiz oranı olarak değil finansman kar oranları olarak işlem yapılabilmektedir. Faizsiz bankacılık modelini benimseyerek hizmet veren Albaraka Türk Katılım Bankası bu kapsamda pek çok alanda finansman desteği sağlamaktadır. Bu kapsamda finansman kar oranları şu şekildedir:

  • Konut finansmanı oranları; 60 aya kadar 0,9 olup, 60 ay ile 120 ay arasında 0,94 olarak,
  • Taşıt finansmanı oranları; 24 aya kadar 0,95 olup, 24 ay ile 60 ay arası 0,98 olarak,
  • İşyeri finansmanı oranları; 24 aya kadar 0,99 olarak, 24 – 36 ay arası 1,02 olarak, 36 – 60 ay arası da 1,08 olarak belirlenmiştir.
  • Arsa finansmanı oranları; 24 aya kadar olan vadelerde 0,99 olarak, 24 – 36 ay arası 1,02 olarak, 36 – 60 ay arası da 1,08 olmaktadır.
  • 2B finansmanı oranları; 24 aya kadar 0,99 olup 24 – 36 aya kadar 1,02 ve 36 – 60 ay arası da 1,08’dir.
  • Eğitim finansmanı oranları; 12 aya kadar vade seçeneği ile 0,99 olarak belirlenmiştir.
  • Bebek ihtiyaçları finansman oranları; 24 aya kadar 0,99 olup, 24 – 36 ay arası 1,02 ve 36 – 60 ay arası da 1,08’dir.

Diğer finansman kar yatırımları çeşitleri ise; bina tamamlama finansmanı, deniz araçları finansmanı, devre mülk finansmanı, devre tatil finansmanı, diş sağlığı finansmanı, doğalgaz dönüşüm finansmanı, engelsiz hayat finansmanı, doğal enerji sistemleri finansmanı, eşya finansmanı, hac finansmanı, kiralama hizmetleri finansmanı, konut kira finansmanı, diğer taşıt (motosiklet) finansmanı, prefabrik finansmanı, servis taşımacılığı finansmanı, sağlık finansmanı, tadilat finansmanı, taşınma finansmanı, umre finansmanı, yabancı konut finansmanı, yurt hizmeti finansmanıdır. Detaylara  www.albaraka.com.tr  adresi üzerinden ulaşılabilmektedir. Banka şubelerine gidilerek de en uygun finansman kar yatırımları hakkında bilgi alabilmek mümkündür.

Albaraka Türk Katılım Bankası Kredi Kartı

Albaraka Türk Katılım Bankası kredi kartı ile pek çok avantajlı alışveriş yapılabilmektedir. Kredi kartından internet alışverişi de yapılabilmesi için, kart sahibinin müşteri hizmetlerini arayarak bunun için sesli izin vermesi gerekmektedir. Bu kapsamda Albaraka Türk Katılım Bankası kredi kartı seçenekleri şu şekildedir:

  • Albaraka Word Platinum Kart
  • Albaraka Word Gold Kart
  • Albaraka Klasik Kart

Albaraka Türk Katılım Bankası Kredi Kartı Başvuru İşlemleri İçin Gerekli Belgeler

Kredi kartı talebi bankanın resmi internet sitesinden, banka şubelerinden ya da banka ATM’leri üzerinden yapılabilmektedir. Talep formu oluşturduktan sonra cep telefonuna olumlu ya da olumsuz değerlendirme sonucu gelmektedir. Değerlendirmenin olumlu olması üzerine, banka şubesine gidilip gerekli evrakların verilmesi gerekmektedir. Bu kapsamda kişilerden istenilen evraklar başta nüfus cüzdanı olmak üzere, gelir beyanı belgesi olarak belirlenmiştir. Herhangi bir gelire sahip olamayan da ya mevcut gelirini belgeleyemeyen kişiler, kredi kartına sahip olamamaktadır.

Albaraka Türk Katılım Bankası Kredi Kartı Limit Sorgulama

Albaraka kredi kartı limit sorgulama işlemleri için banka ATM’leri kullanılabileceği gibi, internet bankacılığı, telefon bankacılığı ya da mobil uygulamalar üzerinden de yapılabilmektedir. İlgili kart ile ATM’lerden ana menü yönlendirmesi ile limit ve bakiye bilgisi sorgulama işlemleri gerçekleştirilebilmektedir. Telefon bankacılığı üzerinden müşteri temsilcisine bağlanarak da kart bilgilerine ulaşım sağlanabilmektedir. Aynı zamanda limit yükseltme ya da limit düşürme talepleri de müşteri hizmetleri üzerinden yapılabilmektedir. İnternet bankacılığı işlemleri için kullanıcı adı ve şifrenin sisteme girilmesi gerekmektedir. sonrasında ise kartlarım sekmesinden mevcut olan kart limit bilgilerine erişim sağlanabilmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir