Epic Games Ücretsiz GTA V Dağıtıyor! İşte Rehber

GTA 5 Epic Games üzerinden ücretsiz olarak nasıl alınır? Geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinde ortaya çıkan iddiaların doğruluğu belli oldu ve en çok satan oyunlardan birisi olan GTA 5’in Epic Games Store tarafından tamamen ücretsiz bir şekilde tüm kullanıcılara sunulacağı belirtildi. Ortaya atılan bu iddiaların ardından gözleri Epic Games üzerinde olan oyuncular, saatler iddia da olduğu gibi 18:00 olduğunda ücretsiz olarak kullanıcılara sunuldu. Oyunu ücretsiz olarak kullanabilmek için hesap güvenliğini sağlayan iki aşamalı doğrulamayı aktif etmemiz gerekiyor. Peki Epic Games üzerinden GTA 5’i nasıl alabilirim? 2 Aşamalı Doğrulama Nasıl Yapılır?

GTA’in Epic Games tarafından kullanıcılara sunulmasının hemen ardından Epic Games yoğunluk nedeniyle kitlendi. Bu nedenle oyunu alırken yavaşlık yaşamanız doğaldır. Bu nedenle siteyi sürekli olarak kontrol etmeniz önerilir. Site adresini nasıl alınacağını anlattıktan sonra yazının altında vereceğiz.

Epic Games Üzerinden GTA 5 Alma

Dün açıklanan sürpriz iddiaların ardından bu iddiaların gerçek olduğu belli oldu. İddiaya göre Grand Theft Auto 5 ücretsiz olacağı iddiaları, bugün saat 18:00 itibari ile yayınlanmasının ardından gerçekleşti. İddialara göre ise Epic Games resmi Twitter hesabı, ücretsiz olarak GTA 5 dağıtacağını iddia eden bir tweet gönderdi.

Epic Store tarafından gerçekleştirilen bu kampanyada bugün 18:00 itibari ile GTA 5’i ücretsiz olarak alabilmek mümkün. Bu kampanya 14 Mayıs 2020  18:00 itibari ile başladı ve 21 Mayıs 18:00’a kadar devam edecek. Bu süreçte alınan oyun, ömür boyu kütüphane de kalacak. Yani oyunu ömür boyu kullanabileceksiniz.

GTA 5’i almak için şart konulan 2 aşamalı doğrulama nedir?

Bu hesap güvenliği için ücretsiz sunulan ve Epic Games’e ait bir güvenlik sistemidir. Bugün Google dahil pek çok site tarafından da aktif olarak kullanılmaktadır. Hesaba girdikten sonra mail yada telefonunuza bir kod gelir ve bunu girmeniz istenir. Bu, hesaba girenin sizin olduğunu doğrulamak içindir.

60 TL Epic Games Bakiyesi de Hediye!

Epic Games ayrıca, bu kampanya ile birlikte Epic Games üzerindeki tüm oyunlarda ve tüm ürünlerde kullanabileceğiniz 60 TL bakiye veriyor. Bunu alabilmek için GTA 5’i de almalısınız.

GTA 5’i almak için bu adrese girmelisiniz

Epic Games tarafından ücretsiz olarak sunulan Grand Theft Auto 5’i ücretsiz olarak kullanabilmek için bu adrese girmelisiniz : https://www.epicgames.com/store/tr/product/grand-theft-auto-v/home

 

 

 

Yazar: Ali Yerkazan

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir