Yapı Kredi Reklam Müziği Dinleyenleri Büyüledi

Geçen haftalarda TV ve medyada yeni reklamlarını yayınlayan Yapı kredi bankası, arka plandaki fon seçimi nedeni ile izleyenler tarafından büyük beğeni topladı.

Yapı Kredi Reklam Müziği

Dünyanın en yenilikçi dijital bankası slogani ile müşterilerine hizmet vermeyi 2018 yılında da sürdürmeyi amaçlayan yapı kredi bankası, kredi faiz oranları ve yenilikçi bankacılık hizmetleri sayesinde büyük ilgi görmeye devam ediyor. Kobi kredileri, ticari krediler ve konut kredisi faiz oranları ile müşterilerine çok uygun faizler ve ödeme esnekliği sunan yapı kredi bankası bu nedenle bankalar arasında önde olmayı sürdürmekte.

Bankanın son reklamında arka planda çalan şarkının adı ezel dizisinde hatırlıyoruz. Bir fon müziği olan yapı kredi reklam müziği, şarkının tam adı handel satabande olarak geçmektedir.

Reklamcılık konusunda farklı senaryolar üreten yapı kredi ekibi, 2018 yılında çıkardığı reklam filmi ile de beğeni topladı. Sosyal medyada bugünlerde konuşulan konulardan biri olmayı başaran yapı kredi reklam müziği, etkili ses tonu ve efektler ile dinlenildiği andan itibaren heyecan uyandırmayı başardı.

Türkiye’nin dijital bankası olarak, dünyadaki on binlerce bankayı geride bıraktık ve Global Finance tarafından “Dünyanın En Yenilikçi Dijital Bankası“ seçildik.

Sadece Türkiye’ye değil, dünyaya da örnek olan teknolojilerimiz ile müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmaya devam edeceğiz.

Yapıkredi Bankası Faiz Oranları 2018

Kredi faiz oranları bankanın müşterilerine (findeks kredi notu) göre değişebilir. Ticari veya bireysel kredi başvurularında farklı oranlar çıkmaktadır. Konut kredisi başvurularında yapı kredi bankası faiz oranları 2018 yılı içinde %1,14 den başlamaktadır. Şube içinde ayrıca kredi danışmanı tarafından bu faiz oranı esnek yapılabilir. %1,10 oranına düşürebileceğini belirtelim.

Örnek bir hesaplama yaparsak 60 ay vadeli konut kredisi için talep edilen tutar 100 bin TL olduğunda aylık ödenen tutar 2310 TL olmakla beraber toplamda 5 yıl sonunda ödenen tutar 139 bin TL olacaktır.

Yapı kredi ferdi kredisi yani bireysel ihtiyaç kredisi başvurusunda 12 ay vade ile 5000 TL kredi talebinde faiz oranı %1,49 olmakla beraber toplam ödenen tutar 1 yıl sonunda 5600 TL olacaktır.

Taşıt kredisi başvurularında ise faiz oranları %1,36 olup, ilgili tutar ve kredi onay aşaması seçilen aracın markasına göre değişken olacaktır. Sıfır araçlarda yapı kredi bankası daha hızlı onay verirken, 2.el araçlarda biraz ağırdır. Zira aracın yaşı ve markası önemlidir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir