Sürdürülebilir Yaşam Tv

Sürdürülebilir Yaşam Film Festivalinde ki Filmler SurdurulebilirYasam.TV’de yayınlanacak

Sürdürülebilir Yaşam Film Festivalinde oylanan filmler evde kalanlara özel olarak SurdurulebilirYasam.TV adresinde yayınlanacak.

Her gün yeni bir film ile karşımızda olan SYFF’de yerli ve yabancı pek çok filmi izleyebilirsiniz. Yapımcılarının özel izni ile yayınlanan filmler için siz de festivalin sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Surdurulebiliryasam.tv, Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali seçkisinden filmlerin çevrim içi ücretsiz olarak izlenebileceği bir web sayfası; aynı zamanda sivil toplum kuruluşlarının, yerel yönetimlerin, eğitim kurumlarının ve şirketlerin etkinliklerinde SYFF seçkisi ile gösterim yapmalarına imkan sağlayan bir sosyal girişimdir.

Surdurulebiliryasam.tv karantinada kaldığımız bu dönemde festivalde ilgi gören, kaçıranların merak ettiği veya izleyenlerin tekrar görmek isteyebilecekleri yeni filmleri web sayfasına eklemeye devam ediyor.

Telif sahiplerinin özel izinleri ile Türkçe altyazılı olarak yayımlanan filmler, sosyal, ekolojik ve ekonomik sürdürülebilirlikle ilgili çeşitli alt başlıklardaki etiketlere göre seçilip izlenebiliyor.

Belgeseller sosyal girişimcilik, döngüsel ekonomi, sıfır atık, permakültür, yerellik, yenilenebilir enerji, kırsal kalkınma, adil ticaret, kooperatifler, vb. sürdürülebilir bir yaşam için ihtiyacımız olan tüm yaklaşımlara örnekler içeriyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir