Ömer Döngeloğlu, koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi

Bir süredir koronavirüs tedavisi gören İlahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Ömer Döngeloğlu’na yapılan koronavirüs testinin pozitif çıktığı ve 24 Nisan günü Başakşehir Hastanesi’nde tedaviye alındığı belirtilmişti. Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden mezun olmuş olan Döngeloğlu, İslam’a bağlı nesiller yetiştirmenin yolları üzzerine hayatını adayan çalışmaları, Ashab’ı Kiram’ın örnek ahlakı ve İslam tarihinin daha doğru aktarılması konularında altığı aktif roller ile biliniyordu.

İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu 52 yaşında yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle bir süredir gördüğü tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybederek vefat etti.

Gelen bilgilere göre, koronavirüs teşhisi konulmuş akabinde de Başakşehir Şehir Hastanesi’nde bir süredir tedavi gören Ömer Döngeloğlu’nun durumu ağırlaştı.

Yapılan tüm müdahalelere karşın bu sabah saatlerinde yaşamını yitiren Ömer Döngeloğlu’nun cenaze töreni ile alakalı bilgilerin gün içerisinde açıklanacağı bildirildi.

Ramazan Ayları ile bilinirdi

Ramazan aylarında ekran başlarına çıkarak pek çok eğitici sohbet ile birlikte halkı irşad eden ve aydınlatan Ömer Döngeloğlu, yine bir Ramazan günü yaşamını yitirerek aramızdan ayrıldı.

Yazar: Ali Yerkazan

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir