Garanti Bankası

Garanti BBVA

Garanti Bankası, tam 74 yıldır güvenirliği ile müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır. Kurulduğu günden beri müşterilerine birçok finansal ve bankacılık konusunda imkân sağlamaktadır. Garanti bankası gerek yurt içi gerek yurtdışında müşterilerine; bireysel bankacılık, KOBİ bankacılığı, tarımsal bankacılık, kurumsal ve ticari bankacılık üzerine hizmetler vermektedir.

Garanti BBVA İletişim

Garanti Bankası iletişim aracılığı ile müşterilerine kaliteli ve iyi hizmet sağlayan özel bankalardan biridir. Birçok bankacılık uygulaması yöntemi ile kişilerin rahatlıkla iletişim kurmalarını sağlamaktadır. Yurtiçi veya yurtdışında yaşayan müşterilerin telefon bankacılığı, mobil bankacılık ve SMS bankacılığı ile iletişim kurması mümkündür. Türkiye garanti bankası telefon bankacılığı ile iletişim kurmak isteyen müşterilerin 444 0 333 ya da 0850 222 0 333 numaralı telefonu aramaları yeterlidir.

Mobil bankacılık kullanmak isteyen müşterilerin ise yapması gereken Google play store veya App store uygulamasından Garanti uygulamasını indirerek iletişim sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda bankanın Resmi internet sitesi www.garanti.com.tr üzerinden iletişim sağlanabilmektedir. Bunun yanı sıra müşteriler en yakın Garanti şubesine giderek, bilgi ve destek alabilmektedir.

[toggle title=”Müşteri Temsilcisine Direk Bağlanma”]Türkiye Garanti Bankası müşterilerinin, müşteri temsilcileri ile direkt irtibat sağlayabilmesi için öncelikle 444 0 333 hatlı numarayı aramaları gereklidir. Müşteri hizmetleri ile iletişim sağlamak isteyen müşteriler, bankada kayıtlı telefon numarası ile aradıktan sonra çıkan telesekreter yönlendirmesinde öncelikle 1, sonraki yönlendirme de ise 0 tuşunu tuşlaması gereklidir. Kayıtlı olmayan telefon üzerinden arama yapan kişilerin, öncelikle bilgilerini girmeleri gereklidir. Bilgiler girildikten sonra, çıkan yönlendirme de tuşlamaları yapabileceklerdir.[/toggle]

[toggle title=”Telefon No Güncelleme”]Günümüzde müşterileriyle telefon üzerinden iletişim ve bilgilendirme sağlayan Garanti Bankası’ da güncel telefon numarasının bulunmasına önem vermektedir. 444 0 333 numaralı telefon bankacılığı üzerinden telefon numarası güncellemesi yapılabilmektedir. Aynı zamanda Garanti bankası ATM’lerinden telefon numarası güncellemesi yapılabilmektedir. Bunun yanı sıra telefon güncellemesi yapabilmek için internet bankacılığı ve şubelerden destek alınabilmektedir.[/toggle]

[toggle title=”Adres Bilgileri Güncelleme”]Garanti Bankası müşterilerinin adres bilgilerinin de güncel olmasına çok önem vermektedir. Yazışma, kredi kartı ya da banka kartı gönderimi için güncel adres bilgisi şarttır. Adres değişikliği yapan müşterinin,en geç 15 gün içinde en yakın şubeye adres değişikliğini bildirmesi gerekmektedir. 444 0 333 numaralı telefon bankacılığı üzerinden arama yapılarak müşteri temsilcilerine bağlanarak adres güncellemesi de yapılabilmektedir.[/toggle]

Garanti Bankası Kredi Faiz Oranları 2020

Kredi türlerine göre farklılık göstermekte olan Garanti Bankası kredi faiz oranları 2020 yılında da değişmiştir. Türkiye garanti bankasının müşterilerine sunduğu ihtiyaç kredileri, konut kredileri, taşıt kredileri gibi seçenekleri bulunmaktadır. Aynı zamanda maaşlarını Türkiye garanti bankasından alan müşteriler içinde özel faiz oranları bulunmaktadır.

Garanti Bankası ihtiyaç kredisi farklı vade sayısına göre faiz oranları bulunmaktadır. 12 ay vade ile ihtiyaç kredisi faiz oranı 1,75 oranında, 60 ay vade ile ihtiyaç kredisi faiz orası ise 1,59 olarak belirtilmiştir. Türkiye garanti bankasının belirlediği kredi faiz oranı ise1,54 oranındadır.

Garanti BBVA konut kredisi 120 ay vadeye kadar 0,99 oranındadır. 180 ay vadeli konut kredisi almak isteyen müşteriler için faiz oranı 1,22 olarak belirtilmiştir.

Garanti Bankası taşıt kredisi iki şekilde faiz oranı ile hizmet sunmaktadır.

0 km bir taşıt almak isteyenler için taşıt kredisi faiz oranları 1,14 olarak belirtilmiştir. 2. el araba almak isteyen müşterilerin taşıt kredisi faiz oranları 1,25 oranındadır.

Türkiye Garanti Bankası Kredi Kartı

Garanti bankası kredi kartı imkanı sunarak müşterilerin güvenli ve ayrıcalıklı alışveriş yapabilmesine imkan sağlamaktadır.

  • GarantiBonus Card
  • GarantiBonus Gold Card
  • GarantiBonus American Express
  • GarantiBonus Platinum
  • GarantiBonus Genç Card
  • GarantiBonus Busıness Card
  • GarantiBonus Fexi Card

Garanti Bonus kredi kartı çeşitlerinde, her birinde farklı imkan ve olanaklar bulunmaktadır. Kredi kartının her bir çeşidinde; taksitli alışveriş ve alışveriş yaptıkça Bonus kazanma fırsatı bulunmaktadır. İnternet üzerinden yapılan alışverişlerde de güvenlik sorgulaması yapması nedeniyle oldukça güvenilir bir kullanım sağlamaktadır.

Türkiye Garanti Bankası Kredi Kartı Başvuru için Gerekli Belgeler

Türkiye Garanti Bankası kredi kartı başvuru yapmak isteyen müşterilerin bazı şartlara uyması gerekmektedir.18yaşını doldurmamış olan müşterilerin kredi kartı başvurusu yapabilmesi için ailenin onayı gerekmektedir.Bunun yanı sıra başvuru sırasında bazı belgeler istenmektedir. Bunlar;

  • Kredi kartı başvurusu yapacak kişinin kimliği ve kimlik fotokopisi
  • Kredi kartı başvurusu yapacak kişinin adına düzenlenmiş son 6 ay içerisinde bir fatura örneği
  • Kredi kartı başvurusu yapacak kişinin gelir belgesi
  • Kredi kartı başvurusu yapacak kişinin ikametgâh belgesi ve fotokopisi

Kredi kartı başvurusu sadece banka şubelerine giderek yapılmamaktadır. 444 0 333 numaralı telefon bankacılığını arayıp, temsilciye ulaşarak kredi kartı başvurusu talebinizi bildirebilirsiniz. Mobil bankacılık kullanan müşterilerin ise uygulamanın içerisinde bulunan kredi kartı başvuru talebi bulunmaktadır. Müşterinin bu talebiilgili birim tarafından değerlendirilir, ardından müşteri ile iletişime geçilir.

Türkiye Garanti Bankası Kredi Kartı Limit Sorgulama

Garanti BBVA kredi kartı limit sorgulama müşterilerin en merak ettiği sorulardandır. Kredi kartının limitini sorgulamak isteyen müşteriler, direkt 444 0 333 numaralı müşteri hizmetlerini arayarak öğrenebilmektedir. Aynı zamanda yaşadığınız şehirdeki en yakın garanti bankası şubesine giderek kredi kartınızın limitini öğrenebilirsiniz. Bunun yanı sıra mobil bankacılığı kullanan müşterilerin hem kredi kartının limitini sorgulaması hem de kredi kartının limitinin arttırılması mümkündür. Banka limit arttırma talebini uygun gördüğü takdirde, müşterinin kredi kartı limitini otomatik olarak güncellemektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir