Fibabanka

Fibabanka

Fibabanka; 2010 yılından itibaren Fiba Grup bünyesinde, müşterilerine sonuç odaklı hizmetler vererek bankacılık sektöründe şeffaflık ve hesap verilebilirlik ilkelerini benimsemektedir. Kendini geliştirerek bankacılık sektöründe bir ivme kazanan Fibabanka bünyesinde 5 ana başlıkta toplanan bankacılık hizmetleri yer almaktadır. Bu kapsamda verilen bankacılık hizmetleri; Bireysel Bankacılık KOBİ Bankacılığı, Tarım Bankacılığı, Kurumsal Ve Ticari Bankacılık ve Özel Bankacılık şeklindedir.

Fibabanka İletişim

Teknolojik gelişmeleri takip ederek kendini geliştirmeyi hedefleyen Fibabanka, telefon bankacılığı ve internet bankacılığı alanlarında da müşterilerine daha kaliteli hizmetler vermek amacını taşımaktadır. Fibabanka telefon bankacılığı ile pek çok bankacılık işlemini yapılabilmektedir. Kısa sürede çözüme kavuşmak ve gerekli görülen bilgi aktarımını sağlamak için 444 88 88 ve ya 0850 222 77 77 numaralarından 7 gün 24 saat uzman müşteri temsilcilerine ulaşabilmek mümkündür. Fibabanka telefon bankacılığı sesli yanıt sistemi sayesinde yapılacak işlem ile ilgili kısa bir açıklama ile ilgili menüye yönlendirilme sağlanmaktadır. Bu kapsamda yapılabilecek bankacılık işlemleri ise şu şekildedir:

[toggle title=”Müşteri Temsilcisine Direk Bağlanma”]Fibabanka müşteri temsilcisine direkt bağlanma işleminin gerçekleştirilebilmesi için öncelikli olarak 0850 222 77 77 numarasını aramak gerekmektedir. Sesli yanıt sistemine bağlandıktan sonra müşteri temsilcisi bilgisini vererek bağlantı beklenmelidir. Bu süreyi minimumda tutmak için telefondan 7 tuşuna basarak da müşteri temsilcisine direkt bağlanılabilmektedir. Bankada kayıtlı olan cep telefonu numarasından yapılan aramalarda, müşteri temsilcisine bağlanma işlemi daha kısa sürmektedir.[/toggle]

[toggle title=”Telefon No Güncelleme”]Fibabanka telefon numarası güncelleme işlemleri, banka şubeleri üzerinden yapılabilmektedir. Herhangi bir neden ile şubeye erişim sağlanamıyorsa bu işlem için bankanın ATM’si üzerinden de bilgi güncelleme işlemleri yapılabilmektedir. ATM üzerinden yapılacak işlemlerde kart şifresi girildikten sonra çıkan ana menüden bilgi güncelleme butonu tıklanarak telefon numarası güncelleme işlemi tamamlanabilmektedir.

Banka şubesine ya da ATM’ye gitmek dışında telefon numarası güncelleme işlemi, 0850 222 77 77’yi arayarak telefon bankacılığı üzerinden de gerçekleştirilebilmektedir.[/toggle]

[toggle title=”Adres Bilgileri Güncelleme”]Fibabanka adres bilgileri güncelleme işlemleri için banka şubelerine gidilebileceği gibi internet bankacılığı ya da telefon bankacılığı üzerinden de güncelleme işlemleri yapılabilmektedir. Telefon bankacılığı üzerinden işlem yapmak için 0850 222 77 77’yi arayarak müşteri temsilcisine bağlanmak gerekmektedir. İnternet bankacılığı işlemleri için ana menüden bilgi güncelleme butonunu tıklayarak bilgi güncellemesi yapılabilmektedir.[/toggle]

Fibabanka Kredi Faiz Oranları 2020

Fibabanka bünyesinde kredi kartı ya da hesap yönetimi işlemleri gibi pek çok bankacılık hizmeti verilmektedir. Bunun yanında ise kredi kolaylığı da sağlanabilmektedir. Bu kapsamda Fibabanka kredi faiz oranları 2020 yılı güncellemesi ile kredi miktarı ve vade seçimlerine göre farklılık göstermektedir.

Her kredi türü için faiz oranları farklılık göstermekte olup, vade seçeneklerinde de değişim gözlenebilmektedir. Fibabanka bireysel krediler arasında bulunan ihtiyaç kredileri 60 aya kadar vade seçeneği ile müşterilere ödeme kolaylığı sağlamaktadır. İhtiyaç kredisinin faiz oranı ise, 0,98 den başlamaktadır. 1.000 TL ile 50.000 TL arasında kredi kullanımı yapılabilmektedir.  Konut kredisi için minimum tutar 10.000 TL olarak belirlenmiş olup, faiz oranı ise 1,20 olarak belirlenmektedir. Taşıt kredisi için minimum tutar 5.000 TL olup, güncel faiz oranı ise 1,49’dur.

Fibabanka esnaf ve KOBİ kredileri kapsamında kolay kredi faiz oranları 1,09’dan başlayıp, 130.000 TL’ye kadar kredi kullanma imkanı bulunmaktadır. Onun dışında nakit krediler ya da gayri nakdi krediler olarak da alternatif çözümler üretilerek KOBİ’lere destek olmak amaçlanmaktadır. Daha detaylı bilgi alabilmek için ise, Fibabanka şubelerini ziyaret edilebilmektedir.

Fibabanka Kredi Kartı

Fibabanka kredi kartı başvuru işlemleri internet bankacılığı üzerinden ve banka ATM’lerinden yapılabildiği gibi www.fibabanka.com.tr adresinden de kolaylıkla yapılabilmektedir. Bu kapsamda başvuru yapılabilecek kredi kartı seçenekleri şu şekildedir:

  • Fibabanka bonus klasik
  • Fibabanka bonus gold
  • Fibabanka bonus platinum
  • Fibabanka ücretsiz kredi kartı

Tüm kredi kartları taksit seçenekleri ve bonus kazandırma özellikleri ile kulanım kolaylığı sağlamaktadır. Ödemelerin kolay bir şekilde yapılabilmesi için kredi kartı taksitlendirme seçenekleri hemen hemen tüm mağazalarda geçerli olup, internet alışverişi için de güven içermektedir. İnternet alışverişi yapılabilmesi için müşteri hizmetlerinden, kart sahibinin internet alışverişi iznini vermesi gerekmektedir. Fibabanka ücretsiz kredi kartının herhangi bir bonus kazandırma ve taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Fibabanka Kredi Kartı Başvuru İçin Gerekli Belgeler

Fibabanka kredi kartı başvurusu; resmi web sitesi üzerinden yapılabildiği gibi banka şubelerine gidilerek de gerçekleştirilebilmektedir. Diğer bir başvuru ise, banka ATM’leri üzerinden yapılabilmektedir. Web sitesi üzerinden yapılacak işlemler için öncelikle ön kayıt formunu doldurup, kredi kartı başvuru şartlarının okunduğunu ifade eden kutucuğun işaretlenmesinden sonra hemen başvur butonuna tıklamak yeterli olmaktadır. Başvurunun olumlu değerlendirilmesinden sonraki süreçte istenilen belgeleri en yakın Fibabanka şubesine götürmek gerekmektedir.

Fibabanka kredi kartı başvuru işlemleri için gerekli belgeler ise şu şekildedir:

  • Nüfus cüzdanı ya da TC kimlik kartı
  • Gelir belgesi beyanı
  • Maaş Bordrosu (Çalışanlar İçin)
  • Sigorta Hizmet Dökümü (Çalışanlar İçin)

 

Fibabanka Kredi Kartı Limit Sorgulama

Fibabanka kredi kartı limit sorgulama işlemleri; Fibabanka telefon bankacılığı üzerinden gerçekleştirilebilmektedir. Bunun için; 0850 222 77 77’yi aramak ve müşteri hizmetlerine bağlanmak yeterli olmaktadır. Onun dışında internet bankacılığı üzerinden de giriş yaparak, kredi kartı limit bilgilerini sorgulamak mümkün olmaktadır. Banka ATM’lerine giderek de limit bilgilerine erişim sağlanabilmekte olup, limit yükseltme talebinin de oluşturulabilmesi mümkündür.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir