Dev Şirketler PacCoin Peşinde! Alt Coin Borsasında Önemli Gelişmeler!

Bitcoin ve ethereum hızla yükselişinin ardından çoğu yatırımcı alt coinlere ilgi sarmakta. Bu alt coinlerden biri de son günlerde günlük 66 btc (1,2 try) işlem hacmi yapan paccoin. PacCoin (PAC) olarak simgelenmekte olup ; uluslararası 3 farklı coin borsasında işlem görüyor. Firmanın açıkladığı bilgilere göre bu ay içinde 2 farklı borsada da işlemlere başlanacak!

PacCoin Nedir?

Değeri az olması nedeni ile yatırımcıların dikkatini çeken paccoin, 5 ocak 2018 de çoğu borsada %200 üzeri sıçrama yapması ile dikkatleri üzerine çekti. Özellikle bu artış, yatırımcıların uzun vadede kar marjı olabileceği ihtimalini desteklemesi nedeni ile yatırımlarını bu gibi alt coinlere yapma kararı aldı.

‘Halkın Alternatif Seçimi’ sloganı ile yola çıkan paccoin, işlem hacmi yüksek olması ve makas aralığının az olması nedeni ile dünya şirketlerinin de ilgisini çekti. Özellikle yabancı sitelerden edinilen bilgilere göre coin türünün genel sıralamada ilk 20 de olacağı kesin gözü ile bakılıyor. Değeri hızla artan paccoin şu sıralar USD bazında 0.0001 dolar değerinde.

paccoin

Alt Coin Borsasında Önemli Gelişmeler!

Diğer coin türlerine bakıldığında kripto para birimlerinde sıçrama yapan ethereum, tron (trx), Xem, Monero, Nyc olarak karşımıza çıkmakta. Yabancı sitelerin araştırmalarına göre önümüzdeki süreçte bu tür alt coin kripto paraların hızla değer kazanabileceği bilgisi verildi.

PacCoin kripto borsalarında 1 şubat 2018 beklentisi olduğu resmi sitelerinde geçmekte. Bu durum kripto paranın beklentilere göre fiyatlara olumlu yansıması olacağa benziyor. Tüm ülkelerde şuanda kripto para borsalarında işlem hacimleri giderek büyümesi nedeni ile Türkiye’nin de kısa süre içinde kendi cüzdan ve coin türünü çıkarması beklenmekte.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir