Cepteteb Kredi Kartına Harcama Sözü Ver 75 TL Kazan

Bankalar tüketicilerin kredi kartları ile harcama yapmasına teşvik amacı ile bir çok kredi kartı kampanyası düzenlemekte. Bunlardan biri de Türkiye Ekonomi Bankası kredi kartı olan cepteteb. 12 ay boyunca düzenli olarak verilen harcama karşılığında banka sizlere 75 TL bonus puan vermekte.

Cepteteb Kredi Kartı Başvurusu

Önemli bankalardan biri olan TEB, bankacılık ürün ve hizmetleri konusunda da A++ sınıf hizmet sergilemekte. Özellikle kredi kartı kampanyaları ile diğer bankalar ile kıyaslandığında bir adım önde. Bankacılık ürünleri arasında kredi kartları, diğer bankalarında önem verdiği ürünler arasında. Zira tüketicilerin neredeyse tamamında cüzdanlarındaki yerini alan ekonomik araç olan kredi kartı kullanımı giderek artmakta. Ülkemizde hemen her bireyin cebinde kredi kartının olması bankalar arasındaki aktif rekabetin daha da artmasına zemin hazırlamakta.

Kimi bankalar kredi kartına ekstra olarak +3 taksit yaparken, kimileri de nakit avans çekimlerinde faiz oranlarını daha da düşürmekte. Kampanyalar bu nedenle banka müşterileri için oldukça önemli sayılmakta. Bu bankalar arasında kendini ön plana atmayı başaran cepteteb ile kredi kartına sahip olmayyı düşünenler, kredi kartı başvurusu yapabilir. Başvurular cepteteb internet bankacılığı, sms ve şubeler aracılığı ile alınmakta.

Harcama Sözüne Bonus Kampanyaları

Bankalar arası rekabetin artması nedeni ile harcama sözüne bonus kampanyaları önemini artırmakta. Bu bankalardan biri de TEB olup, cepteteb kredi kartına sahip olup 12 dönem boyunca yapılan harcama sözüne hızlıca 75 TL bonus puan verilmekte. Üstelik harcama sözü verilen miktar ne kadar artarsa bonus katlanıyor. Kredi kartı kampanyasına detaylıca baktığımızda ;

  • Talimatını, CEPTETEB İnternet Şubesi Kartlar menüsünde CEPTETEB Kredi Kartı’nı seçip Kart İşlemleri/ Harcama Sözü seçeneğinden verebilirsin.
  • Kartına peşin yüklenen bonus tutarı, 12 ay boyunca her ay kartınla yapacağın 500 TL düzenli harcama taahhüdüne karşılık yüklenir.
  • Verdiğin taahhüt toplamı, toplam limitinin %70’ini aşamaz.
  • Kullanılabilir limitinin aylık harcama sözünden fazla olması gerekir.
  • Devam eden bir harcama sözüne bonus talimatın varsa, 2. talimatı veremezsin.
  • Talimatın, senin tarafından veya sistem tarafından (hangi şekilde olursa olsun) 3 kez iptal edilmesinden sonra yeni talimat veremezsin.
  • Başvuru yapabilmek için kart borcunun geçmişe dönük her ay düzenli olarak ödenmiş veya gecikmeye girmemiş olması gerekir.
  • Sözüne Bonus dahilinde harcaman gereken aylık taahhüt tutarına taksitli işlemlerde alışverişin yapıldığı ilk tarihteki toplam harcama tutarı dahil edilecek.Taksit tutarları dahil edilmeyecek.
  • Nakit avans ve kredi kartına nakit avans işlemi olarak yansıtılan (faizler gibi) harcamalar aylık taahhüt tutarına dahil edilmeyecek.
  • Aylık taahhüt tutarı, talimatın verildiği ilk hesap kesim tarihinden bir gün sonra ile hesap kesim tarihi arasında gerçekleştirilmeli.
  • Sanal Kart’tan yapılan harcamalar Sözüne Bonus kampanyasına dahil.
  • Sözüne Bonus şu hallerde sona erer: Seçilen aylık alışveriş taahhüdünün yerine getirilmemesi, Sözüne Bonus kampanyasına katılımından itibaren kart borcunun düzenli ödenmemesi nedeniyle gecikmeye girmesi veya kartının kullanıma kapatılması, bankamız ile imzalanan kredi kartı üyelik sözleşmesi hükümlerine aykırı davranışlar nedeniyle kartın bankamızca iptal edilerek yenilenmemesi.
  • Kampanya sona ermeden kapatılan kartlar ve taahhüt edilen harcama tutarı gerçekleşmediği takdirde kazanılan bonus tutarı borç olarak yansıtılır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir