AÖF sınav sonuçları 1 günde açıklandı

Anadolu Üniversitesi tarafından koronavirüs pandemisi nedeni ile alınan kararla birlikte açıköğretim öğrencileri sınavlarını online ortamdan gerçekleştirip vize sınavlarını tamamlamasının ardından öğrenciler sınavın online olarak yapılmasından dolayı sınav sonuçlarının hızlıca açıklanmasını beklemekteydi. Bu nedenle öğrenciler “AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır?” gibi sorulara da yanıt aramaya başladılar.

18 Nisan ile 7 Mayıs arasında online sınav sistemi ile İnternet ortamından yapılan sınavlarda, Açıköğretim Anadolu Üniversitesi öğlencileri bahar dönemi vize sınavlarının ne zaman açıklanacağını beklemeye başladılar.

Üniversiteyi açıktan okumak isteyen öğrenciler, sorumlu oldukları her ders için toplam 20 soru ve bu soruların cevaplandırması için 30 dakikalık süreleri bulunmaktaydı.

Ders puanı notunun 100 üzerinden 35 olması, dersi başarılı olarak geçmenize imkan ve olanak sağlıyor. Öğrencilerin merak ettiği sınav sonuçları ise açılandı. Peki Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim AÖF sınav sonuçlarını nasıl öğreneceksiniz?

Anadolu Üniversitesi ekranı üzerinden AÖF kullanıcı kimliğiniz ile giriş yaparak, 18 Nisan ile 7 Mayıs arasında online olarak girdiğiniz sınav sonuçlarını hızlıca öğrenebilirsiniz.

Anadolu Üniversitesi AÖF sınav sonuçları sayfasına ulaşmak için tıklayın.

Sayfaya AÖF kullanıcı şifreniz ile giriş yaptıktan sonra sınav sonuç ekranı ile karşılaşacaksınız.

 

Yazar: Ali Yerkazan

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir