Aktifbank

Aktifbank

Aktif Yatırım Bankası, Türkiye’nin en büyük yatırım bankası unvanına sahip, yenilikçi ve müşteri memnuniyeti odaklı olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Bankacılık faaliyetleri arasında; bireysel bankacılılık, kurumsal bankacılık, özel bankacılık ve yatırım bankacılığı hizmetleri bulunmaktadır. Özellikle ticari yatırımlar için pek çok kişinin tercihi olan Aktif Yatırım Bankası ile kredi, sigorta, döviz ve altın kuru takibi gibi işlemler de müşterilerin lehine olarak gerçekleştirilmektedir.

Aktif Yatırım Bankası İletişim

Teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek bu alanda sürekli kendini ve alt yapısını yenileyen Aktif Yatırım Bankası, müşterilerine daha konforlu hizmetler vermek amacıyla birtakım iletişim kanalları geliştirmiştir. Bu kapsamda; Aktif Yatırım Bankası telefon bankacılığı üzerinden 7 gün 24 saat aktif olarak hizmet vermektedir. Pek çok işlemin şubeye gitmeye gerek kalmadan gerçekleştirilebilmesi mümkün olmaktadır. Aynı zamanda www.aktifbank.com.tr adresi üzerinden de internet bankacılığı işlemlerini yapabilmek mümkündür.

Telefon bankacılığı hizmeti için 0850 724 30 50’yi arayarak iletişime geçilebilmektedir. Genel müdürlük telefon numarası 0212 340 80 00 olup, faks numarası ise, 0212 340 88 79 olarak belirlenmiştir.

[toggle title=”Müşteri Temsilcisine Direk Bağlanma”]AktifBank müşteri temsilcisine direkt bağlanma işlemi için telefon bankacılığı hizmetinden yararlanmak gerekmektedir. 0850 724 30 50’yi arayıp telesekreter çıktıktan sonra, sırasıyla 7 ve 1 tuşlamasını yapmak yeterli olmaktadır. En kısa sürede müşteri temsilcisi telefona bağlanacaktır. Müşteri hizmetleri üzerinden şifre işlemleri, kayıp – çalıntı kart işlemleri, diğer kart bilgileri ve kredi sorgulama işlemleri gibi pek çok bankacılık işlemlerini yapabilmek mümkün olmaktadır. Müşteri hizmetlerine daha kısa sürede ulaşmak için bankadaki güncel cep telefonu numarasından arama işlemleri yapılabilmektedir.[/toggle]

[toggle title=”Telefon No Güncelleme”]AktifBank telefon numarası güncelleme işlemleri için, banka şubelerine dilekçe verilmesi gerekmektedir. Bu kapsamda doğrudan şubeye gidilebileceği gibi, faks numarası üzerinden de ilgili birime dilekçe gönderimi yapılabilmektedir. Onun dışında banka ATM’si bulunuyorsa mesai saatleri dışındaki güncelleme işlemleri için tercih edilebilmektedir. Bankanın müşteri hizmetleri üzerinden de telefon güncelleme işlemleri yapılabilmektedir. Gerekli olan müşteri bilgilerini paylaştıktan sonra işlemin tamamlanması mümkündür.[/toggle]

[toggle title=”Adres Bilgileri Güncelleme”]AktifBank adres bilgileri güncelleme işlemi için banka şubesine gidilmesi gerekmektedir. Bu kapsamda eğer yakın konumda bir şube bulunmuyorsa, talep dilekçesi faks numarası üzerinden genel merkeze iletilebilmektedir. En kısa sürede güncel telefon numarası üzerinden aranıp, müşterilere güncelleme ile ilgili bilgi aktarımı yapılmaktadır.  İnternet bankacılığı ya da mobil uygulamalar üzerinden de adres bilgilerini güncelleyebilmek mümkündür. Ana menü üzerinden profil ya da kart bilgilerine giriş yapılarak,  ilgili alanlarda düzeltme işlemi yapılabilmektedir.[/toggle]

Aktif Yatırım Bankası Kredi Faiz Oranları 2020

Kredi kartı ya da kredi kullanımı ile müşterilerinin daha kaliteli bir yaşam tarzına ulaşmasını hedefleyen Aktif Yatırım Bankası, bu kapsamda ihtiyaca göre kredi olanakları sunmaktadır. Aktif Yatırım Bankası kredi faiz oranları 2020 yılı güncellemesi sonrasında kullanılacak kredi miktarına ve vade seçimine göre farklılık gösterebilmektedir. Maaşını PTT üzerinden alan kişilerin kullanacağı ihtiyaç kredisi 60.000 TL’ye kadar 60 ay vade seçeneği ile faiz oranı 1.98’dir.Taksitli alışveriş kredisi; maksimum 10.000 TL olmak üzere, 3.20 olarak belirlenmiştir. İnternetten alınacak anında kredi için üst limit 40.000 TL olup, 60 aya kadar vade seçeneği bulunmaktadır. İnternet anında kredinin faiz oranı ise, 1.89’dur.

SMS ile kredi kapsamında alt limit 2.000 TL olup maksimum 40.000 TL kredi kullanılabilmektedir. 60 aya kadar vade seçeneği bulunan bu kredinin faiz oranı ise, 1.89 olarak belirlenmiştir. Mobil uygulamalara özel olan kolay paketler kapsamındaki krediler ise 0 faizli olarak kullanılabilmektedir. N kolay taşıt kredisi için faiz oranı 2.72 olup, üst limit 25.000 TL’dir. PTT’den Aktif Bank ihtiyaç kredisi 2.6 olup kredi puanına göre 30.000 TL’ye kadar kullanılabilmektedir. Daha kapsamlı bilgi alabilmek için banka şubelerine gitmek mümkün olup, www.aktifbank.com.tr adresi üzerinden de gözlem yapılabilmektedir.

Aktif Yatırım Bankası Kredi Kartı

Aktif Yatırım Bankası kredi kartı başvurusu, banka ATM’leri üzerinden yapılabildiği gibi mobil uygulama ya da internet bankacılığı üzerinden de kolaylıkla yapılabilmektedir. Bu kapsamda www.aktifbank.com.tr adresi üzerinden giriş yapıp, ilgili menü seçilerek kredi kartı başvuru işlemi tamamlanabilmektedir. Başvuru formunun iletilmesinden kısa bir süre sonra değerlendirme mesajı gelecektir. Değerlendirmenin olumlu olması sonucunda en kısa sürede banka şubesine gidip gerekli görülen belgelerin verilmesi ve sözleşme imzalanması gerekmektedir. Aktif Yatırım Bankası bünyesinde alınabilecek kredi kartları şu şekildedir:

  • PassoligKredi Kartı
  • PassoKredi Kartı

Aynı zamanda hesap kartı olarak N kolay kart ya da sanal kart başvuruları da yapılabilmektedir. Bunun için banka şubelerine başvuru yapılması yeterlidir.

Aktif Yatırım Bankası Kredi Kartı Başvuru İşlemleri İçin Gerekli Belgeler

Kredi kartı başvurusunun olumlu değerlendirilmesine takiben yapılacak olan işlem, en yakın banka şubesine giderek gerekli olan belgeleri banka çalışanına iletmektir. Bu kapsamda yakın konumda bir şube bulunmuyorsa, Aktif Yatırım Bankası faks üzerinden bilgi paylaşımı yapılabilmektedir. Aktif Yatırım Bankası kredi kartı başvuru işlemleri için gerekli belgeler; kişinin nüfus cüzdanı ya da TC kimlik kartı ve gelir düzeyini belgeleyen bordro, sigorta hizmet dökümü ve ya kira dekontları olarak belirtilmiştir.

Aktif Yatırım Bankası Kredi Kartı Limit Sorgulama

Kredi kartı limit sorgulama işlemleri için bankanın ATM’leri üzerinden işlem yapmak mümkündür. Hangi kart ile ilgili işlem yapılmak isteniyorsa ana menü üzerinden borç ve limit bilgileri sekmesi seçilerek güncel bilgilere ulaşım sağlanabilmektedir. Aynı zamanda internet bankacılığı ya da müşteri hizmetlerini arayarak da limit sorgulama işlemlerini gerçekleştirmek mümkündür. Sadece limit sorgulama değil, limit yükseltme ya da limit düşürme talepleri de bu kanallar aracılığı ile yapılabilmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir