Akbank Artı Para Kampanyası Devam Ediyor!

Bankalarda en çok kullanılan hesap türlerinden biri olan vadesiz hesaplar da, para bittiği andan itibaren bu hesaplardan limit olmadığı için nakit çekilemiyor. Akbank’ın sunmuş olduğu yeni bir hizmet olan akbank artı para sayesinde hesabınızda para olmasa bile, para çekmek mümkün.

Akbank Artı Para Nedir?

Burada bilmeniz gereken en önemli detay ise bu hizmetten yararlanmak için akbank vadesiz hesabına sahip olmanız gerekiyor. Bu sayede akbank artı para kampanyasından yararlanabilir ve dilerseniz taksitli bir şekilde de kullanılan nakit parayı geri ödeyebilirsiniz.

Akbank müşterilerinin faydalandığı bu hizmet ile hesaplarınızda para olmadığı anlarda bile alışveriş yaparken veya nakit ihtiyacını karşılamak isteyenlere büyük kolaylıklar sunuyor. Belirli faiz oranları dahilinde çekilen tutar üzerinden limitlerini kullanan bireylerin, geri ödemelerinde zorluk yaşamamaları açısından akbank taksitli akbank artı para kampanyası da yaptı.

Bildiğiniz gibi nakit para sıkıntısı ülkemiz insanlarında oldukça fazla. Maaşların yeterli gelmemesi, bir ürünü alırken yeterli paranın denkleştirememesi derken, elinin altında nakit para sunan bankalardan hizmet almak isteyenlerin sayısı da fazla. Bu nedenle akbank gibi bir çok bankalar, nakit avans gibi kredi kartı kampanyaları düzenleyerek, hem nakit ihtiyaçlarını hem de zor durumda kalmaları durumların da bu hizmet sayesinde müşteri portföylerini daha da artırmaktadır.

Akbank Artı Para Başvurusu Nasıl Yapılır?

Akbank hesabı olmayanlar öncelikle internet üzerinden veya akbank şubelerinden birine gitmeleri ve sonrasında vadesiz hesap açtırmaları gerekiyor. Banka müşterisi olan bireyler, kendi internet bankacılığı şifresi dahilinde vadesiz hesap sekmesinden girerek akbank artı para hizmetini devreye alabilir. Banka müşterisi olmayanlar ise başvuru esnasında veya şubeler aracılığı hatta telefon bankacılığı gibi bir çok hizmet üzerinden destek alarak artı para başvurusu yapabilir.

Akbank artı para hizmeti, bankanın çekilen tutara karşılık faiz oranlarının işlendiği bir bankacılık ürünü olmasından dolayı, bu çekilen borcun ödenmediği durumlarda hem kredi notunun düşmesine hem de var olan borçların artmasına neden olabilir. Bu konuda önemli bilgileri içeren kredi finansal sizlere her türlü bankacılık hizmetleri açısından bilgi vermeye devam edecektir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir